2022 Kieser Great Ocean Road Running Festival Event Guide

WELLNESS SCHEDULE *The CorePlus space in the Festival Hub is also ready to welcome you between the scheduled classes. Our mats and foam rollers are available and ready for you to use in your own way and at your own pace. While this is not guided, we will be there to chat to and answer any questions you might have. LORNE Saturday 14th May 6:30 – 7:00am Mat Pilates for runners (30mins) 7:30 – 8:00am Yoga Flow (30mins) 9:00 – 9:30am Mat Pilates for runners (30mins) 10 – 10:30am Yoga Flow (30mins) 3:00 – 3:30pm Yoga Flow (30mins) 3:30 – 4:00pm Yin Yoga (30mins) Sunday 15th May 6:30 – 7:30am Ultra/Marathon Warm Up (4x15 minute sessions) 7:30 – 7:45am 6.5km/13km Trail Run Warm Up (15 mins) 8 – 8:15am 5km/10km Walk Warm Up (15 mins) 8:00am Ultra Marathon + Marathon 8:10am 13km Trail Run 8:20am 6.5km Trail Run 8:30am Great Ocean Road Walk 9:15 – 9:45am Yoga Recovery (30 mins) 10 – 10:30am Yoga Recovery (30 mins) 11 – 11:30am Yin Yoga (45 mins) APOLLO BAY Saturday 14th May 8:00 – 8:30am Yoga Flow (30mins) 9:45 – 10am Kids Yoga Warm Up (15 mins) 10:30 – 11am 6km Run Warm Up (2x15 minute sessions) 10:30am Kids 1.5km Gallop 11:30am 6km Run 12 – 12:30pm 14km Run Warm Up (2x15 minute sessions) 12:30 – 1:00pm Yoga Recovery (15 mins) 1:00pm 14km Run 2:30 – 3:00pm Yoga Recovery (30 mins) 4 – 4:30pm Yoga Flow (30 mins) Sunday 15th May 8:00am Half Marathon (Starts in Kennett River) 10 – 10:30am Yoga Flow (30 mins) 11 – 11:30am Yoga Flow (30mins) 12 – 12:30pm Yoga Recovery (30 mins) 1 – 1:30pm Yoga Recovery (30 mins) 2:00 – 2:30pm Yoga Recovery (30 mins) COREPLUS X GREAT OCEAN ROAD RUN FESTIVAL BOOK NOW 19

RkJQdWJsaXNoZXIy MTMwODg4Mw==